Privacy policy Laatst aangepast op 19-08-2018

DeGooischeWebsitebouwer.nl maakt en onderhoudt websites en webapplicaties voor startende en gevordende bedrijven, van simpele basiswebsites tot aan op maat gemaakte oplossingen. 

Deze Privacy Policy is van toepassing op elk aanbod, offerte en overeenkomst van de DeGooischeWebsitebouwer.nl.

E-mail: info@degooischewebsitebouwer.nl
KvK: 72253282

Recht van inzage

Deze Privacy Policy is te allen tijde zichtbaar op de website van DeGooischeWebsitebouwer.nl. Tevens kan een kopie op papier worden aangevraagd. Hiervoor stuurt u ons een E-mail op info@degooischewebsitebouwer.nl.

Recht van overdracht

In het geval u besluit de samenwerking met DeGooischeWebsitebouwer.nl op te zeggen, heeft u recht om uw opgeslagen website data op te vragen.

In het geval dat u klant bent bij DeGooischeWebsitebouwer.nl (u neemt een product af) dan kunt u de volgende gegevens opvragen:

  • Opgeslagen website teksten.
  • Opgeslagen assets (afbeeldingen, documenten).
  • De Cascading Style Sheet (CSS) file die voor uw website specifiek opgezet is.
  • Alle gegevens die wij van u en/of uw bedrijf hebben.

Deze data/gegevens zullen gezipt en (electronisch) naar u verstuurd worden.

In het geval u nog geen klant bent bij DeGooischeWebsitebouwer.nl, dan kunt u ons een E-mail sturen met de vraag welke gegevens wij van u hebben. Deze zullen wij u des gewenst (electronisch) toesturen.

Stuur ons een E-mail op info@degooischewebsitebouwer.nl om deze gegevens op te vragen.

Website beveiliging

Alle websites die opgezet zijn door DeGooischeWebsitebouwer.nl krijgen automatisch gratis een SSL certificaat. Hierdoor is de website en de communicatie tussen de website en de bezoeker veiliger doordat de gegevens die tussen de website en de bezoeker worden verstuurd versleuteld worden. 

Opslaan van gegevens

In het geval dat DeGooischeWebsitebouwer.nl gegevens op moet slaan gebeurt dit altijd met veiligheid hoog in het vaandel. Gegevens zullen waar nodig versleuteld opgeslagen worden en zo goed mogelijk beveiligd worden zodat deze gegevens voor derden niet inzichtelijk zijn. DeGooischeWebsitebouwer.nl zal te allen tijde zorg dragen deze gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.

Mogelijke gegevens die opgeslagen kunnen worden:

  • (Bedrijfs) Naam
  • (Bedrijfs) Adres gegevens
  • E-mail adres
  • Telefoonnummers
  • IP adressen

Delen van gegevens

Onder geen beding, mits via een gerechtelijk bevel, zullen bij DeGooischeWebsitebouwer.nl opgeslagen gegevens gedeeld worden met derden.

Uitzondering van delen van uw gegevens

Een uitzondering op deze regel is het delen van gegevens met Google Analytics, wat DeGooischeWebsitebouwer.nl in staat stelt haar websites te verbeteren. De gegevens die met Google Analytics gedeeld worden zijn geheel anoniem.

Gegevens opgeslagen voor bepaalde tijd 

Bij DeGooischeWebsitebouwer.nl opgeslagen gegevens worden voor tenminste 1 jaar bewaard. Gegevens die in dat afgelopen jaar niet zijn gebruikt worden verwijderd.

Uw opgeslagen gegevens laten verwijderen

In het geval u wenst dat DeGooischeWebsitebouwer.nl uw opgeslagen gegevens verwijderd kunt u ons een E-mail sturen (waarin u aangeeft dat u wilt dat wij uw gegevens verwijderen). Wij zullen uw gegevens dan zo spoedig mogelijk vernietigen.

U kunt ons een E-mail sturen op info@degooischewebsitebouwer.nl

Klachten

Wanneer u een klacht heeft kunt u ons hierover een E-mail sturen. Wij zullen hier binnen 14 dagen op reageren.

U kunt ons een E-mail sturen op info@degooischewebsitebouwer.nl

 

 

 

© 2018 DeGooischeWebsitebouwer.nl   |   KvK 72253282   |   Algemene Voorwaarden   |   Privacy Policy